I anledning af Kvindernes Kampdag inviterer vi til en eksklusiv samtale med kunstner Ursula Reuter Christiansen, kurator Birgitte Anderberg, kønssociolog Cecilie Nørgaard og kurator Mai Dengsøe, modereret af kunstkritiker Maria Kjær Themsen.

8. marts 2023
Kl. 09.00 – 10.30
Nørgaard paa Strøget

Alle er velkomne til at blive til spoken word af 12 stærke kvindelige forfattere – Kvinder af Ord – i butikkens vindue fra kl. 11.30-17.00. Læs mere om programmet nedenfor.

Vi håber at se dig og sammen fejre Kvindernes Kampdag! 

FAT MOD
I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag onsdag d. 8. marts lanceres et nyt samarbejde mellem kunstner Ursula Reuter Christiansen, grafisk formgiver Rasmus Koch og tøjdesigner Mads Nørgaard. Samarbejdet er en kollektion af valmueblomstrede kjoler, t-shirts og bluser samt et heldags-event i Nørgaard paa Strøget med samtale og oplæsninger af stærke kvindelige forfattere; Kvinder af Ord.

8. marts program i Nørgaard paa Strøget

09.00 – 09.30: Velkommen & mimoser 
09.30 – 10.30: Samtale
11.30 – 17.00: Kvinder af Ord (spoken word)

Kvinder af Ord
Aaiún Nin – Asta Olivia Nordenhof – Cecilie Lind – Emma Rosenzweig – Fie Martens Ljungmann – Jessie Kleeman – Melanie Kitti – Nazila Kivi – Pernille Abd-el Dayem – Sabitha Söderholm – Stine Pilgaard – Ursula Andkjær Olsen

Tjek venligst tidsplanen på www.madsnorgaard.dk.

Tak til South into North og Mangfold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: