Kunstmagasinet VÆRK

Fjerde nummer af VÆRK: http://www.smk.dk/om-museet/smk-udgivelser/kunstmagasinet-vaerk/?utm_source=SMK&utm_campaign=59c373d180-EMAIL_CAMPAIGN_2018_01_08&utm_medium=email&utm_term=0_6f2ae9bb04-59c373d180-102414311

I fjerde nummer af VÆRK giver kunsten perspektiv på emner som politik i de sidste 100 år, generationsmøder, klimaforandringer.

I VÆRK kan du i denne omgang komme tættere på dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons atelier med 90 mand, læse tre portrætter om familier med kunst i årerne, blive inviteret indenfor hos ægteparret bag det succesfulde modebrand Ganni og meget, meget mere.
Kunstmagasinet VÆRK bliver skabt i samarbejde mellem SMK og redaktionerne på Euroman, Eurowoman og RUM. Det udkommer to gange årligt sammen med de tre magasiner og kan købes i løssalg i SMK Shop og i udvalgte butikker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: