Oslo Kunstforening: Jeg er mine billeder-mine billeder er meg

Scroll down to content
Ursula Reuter Christiansen
Jeg er mine billeder – mine billeder er meg
29. januar – 27. mars, 2022
 

Oslo Kunstforening er glade for å presentere årets første utstilling «Jeg er mine billeder – mine billeder er meg» med Ursula Reuter Christiansen, lørdag 29. januar kl. 12-16.

Ursula Reuter Christiansen (f. 1943 i Trier) er en billedhugger og maler som har hatt større delen av sitt kunstneriske virke i Danmark. Hun var svært aktiv i 1970-tallets feminist bevegelse og hennes nye arbeider bærer fortsatt preg av hennes sterke politiske engasjement. Kvinneskikkelsen er sentral i alle arbeidene hennes enten det er maleri, dikt, film eller skulptur. Hennes kunst og liv er sammenvevd, hun sier om seg selv; «Jeg er mine billeder – mine billeder er meg».

«Jeg er mine billeder – mine billeder er meg», som er Ursula Reuter Christiansens første større separatutstilling i Norge, er produsert sammen med Kristiansand Kunsthall og i nært samarbeid med billedkunstner Thorbjørn Reuter Christiansen, Reuter Christiansens yngste sønn.

https://www.oslokunstforening.no/Ursula-Reuter-Christiansen
Ursula Reuter Christiansen, «Den røde skov», 1986. Foto Vibeke Windelev.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: